€495 000
Heropbouwproject van een hoeve op unieke locatie!

Omschrijving

In het landelijk gedeelte van Wommelgem, langs de Oelegemsteenweg vindt u deze hoeve met enorm veel potentieel terug.

Het pand werd opgetrokken in de 15e eeuw en bestaat uit een woongedeelte en een ruime schuur, beide gelegen op een perceel van 2.243,00 m². Er kan aansluitend (en optioneel) een extra perceel van ca. 4.300m² bij aangekocht worden.

Op het pand rust momenteel een herstelvordering van onroerend erfgoed maar het project heeft desalniettemin enorm veel potentieel. Ideaal voor iemand die zelf de handen uit de mouwen wil steken en terug het authentieke karakter wil geven aan deze woning met nog enorm veel mogelijkheden.

De werken conform de herstelvordering zijn gestart, alle reeds uitgevoerde werken zullen boven op deze vraag prijs doorgerekend worden. Binnenkort zullen er ook prijzen beschikbaar zijn per afwerkingsfase. De hoeve kan dan ook casco, winddicht en zonder herstelvordering aangekocht worden aan een vraagprijs van €765.000,00

Bijzonderheden:
Opgenomen als onroerend erfgoed;
Herstelvordering.

Ligging:
Rustig gelegen en toch met een vlotte verbinding naar het centrum van Wommelgem met alle faciliteiten nabij. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Ook zijn omliggende gemeenten en het centrum van Antwerpen vlot bereikbaar!

Oelegemsteenweg 14
2160
Wommelgem

Uw contactpersoon

Simon Dewilde032844040simon@listings.be

Deel dit pand

Oelegemsteenweg 14
2160
Wommelgem
Deel dit pand

Uw contactpersoon

Simon Dewilde032844040simon@listings.be

Details

Grond oppervlakte
2243 m²
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Informatieplicht

Wenst u graag meer informatie

WE HELPEN U GRAAG!

Wenst u graag meer informatie?
we helpen u graag!

mail verstuurd

uw aanvraag is succesvol verstuurd